Nowość!
Płać gotówką, kartą lub szybkim przelewem!
Tarty wytrawne
Na kruchym, maślanym cieście z mąki bio orkiszowej*
Wielkość tart: 30 cm (8-10 kawałków)
Wielkość tart: 30 cm (8-10 kawałków)
-
Szef kuchni poleca
Tarta z gruszką i serem Lazur
por, orzechy włoskie -
Nowość
Tarta z z figą i kozim serem
-
Tarta z buraczkami i serem kozim
żurawina, karmelizowana czerwona cebulka -
Tarta leśna z podgrzybkami
ser długodojrzewający, szalotka, szpinak -
Tarta z kurkami i serem dojrzewającym
por, pietruszka -
Tarta z serem Gruyere i porem
-
Tarta z dynią i parmezanem
szałwia, czerwona cebulka, pestki dyni, żurawina -
Tarta z bakłażanem i serem Pecorino
chilli, orzechy włoskie, czosnek -
Tarta ze szpinakiem i serem feta
pomidory, czosnek, świeże zioła -
Tarta z pieczonymi ziemniaczkami
pieczarki, czerwona cebulka, wędzona papryka -
Tarta z łososiem
por, orzechy włoskie, creme fraiche -
Quiche Lorraine z boczkiem
por, ser Gruyere -
Tarta z szynką parmeńską
pomidorki koktajlowe, mozzarella
Tarty słodkie
Wielkość naszych tart to średnica 30 cm - tarta duża (łatwy podział na 8-10 kawałków)
-
Tarta śliwkowa z kruszonką i cynamonem
-
Szef kuchni poleca
Tarta z kremem ORANGE Curd
-
Tarta z kremem czekoladowym
owoce sezonowe -
Tarta gruszkowa z kremem waniliowym
Sałatki
Porcja zamknięta w opakowaniu kraft 1000 ml
-
Nowość
Sałatka z dynią i pomarańczami
pieczona dynia, sałaty, kiełki, gruszka, pestki dyni, szalotka, sos winegret na bazie soku z pomarańczy -
Sałatka z selerem i orzechami Waldorf
fasolka szparagowa, por -
Sałatka klasyczna
sałaty, kiełki, pomidorki, oliwki, pestki dyni i słonecznika, ogórek, szalotka, sos winegret